Artista-poetă: Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

Artista-poetă: Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei
gazduire web create web design

Feli lansează ca un cadou muzical de 8 martie „Tu, Poezie”, o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au şi de iubirea pe care ar trebui să şi-o poarte înainte de orice pentru a le fi bine întreg Universul.

 

 
“Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiţi niciodată că dragostea faţă de tine rămâne.”, spune cu tărie, dar şi cu fragilitate artistică Feli pentru care viaţa, cu toate emoţiile ei, este sursă inepuizabilă de inspiraţie.

„Tu poezie, eu poetă, Iubirea noastră-i de pe altă planetă” sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât şi femeia care, după dezamăgiri şi suferinţă, are puterea de a renaşte şi a se reîndrăgosti.

Co-producţie HaHaHa Production şi CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnată de Feli (Felicia Donose) şi Gabriel Stănoiu, Răzvan Şofronescu care semnează şi producţia muzicală, „Tu, Poezie” este o declaraţie de dragoste a artistei Feli faţă de iubire, dar şi faţă vitala iubirea de sine a femeilor.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *