Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Armin van Buuren şi-a anulat concertul de la Bucureşti. Motivul pentru care DJ-ul olandez nu mai vine în capitala României

Armin van Buuren şi-a anulat concertul de la Bucureşti. Motivul pentru care DJ-ul olandez nu mai vine în capitala României
gazduire web create web design

Concertul celebrului dj era programat pentru 25 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Organizatorii au decis anularea concertului din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. Vestea bună pentru fanii genului muzical este că evenimentul a fost reprogramat pentru anul viitor.

 

 
Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuţi dj ai genului muzical Trance. Artistul olandez urma să concerteze pe data de 25 septembrie în cadrul primei ediţii a evenimentului Sound of Bucharest.

Organizatorii au luat decizia de a anula concertul din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, pe fondul creşterii accentuate a numărului de infectări cu Sars-CoV-2.

Sâmbătă, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis printr-o hotărâre limitarea numărului de participanţi la evenimentele publice şi private pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CMBSU.

Artistul a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook în care afirmă că îi pare rău de situaţia dată în contextul sanitar actual, dar aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu fanii români anul viitor, pe 24 septembrie.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.