Arcada Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin

Arcada Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin
gazduire web create web design

Arcada Galaţi a jucat miercuri în optimile de finală ale Cupei CEV la volei masculin cu formaţia olandeză Groningen/Lycurgus. În partida de joi Arcada Gaalaţi va juca cel mai probabil cu Dinamo Moscova.

 

Meciul disputat în cadrul turneului optimilor şi sferturilor de finală găzduit de Moscova. a fost căştigat de Arcada Galaţi cu 3-2 (25-19, 26-24, 20-25, 21-25, 15-10).

Gălăţenii au început excelent adjudecându-şi categoric primul set cu 25-19. Setul secund a fost condus de gălăţeni chiar şi cu 6 puncte (18-12), însă olandezii au revenit şi au egalat 22-22, apoi 24-24.

Arcada a luat apoi 2 puncte consecutive şi a câştigat setul cu 26-24. La 2-0 părea că sorta meciului e jucată, însă pe intensitatea celui de al doilea set i-a afectat pe români, care au avut o cădere şi au pierdut următoarele două seturi la 20 şi la 21.

Decisivul a fost însă dominat şi câştigat cu 15-10 de Arcada, care s-a calificat astfel în sferturile de finală ale turneului moscovit.

În partida de joi Arcada Gaalaţi va juca cel mai probabil cu Dinamo Moscova, ocupanta locului 3 în clasamentul Superligii Rusiei, care joacă la ora redactării acestui material şi care nu ar trebui să aibă probleme în a depăşi pe sârbi de la Vojvodina.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *