gazduire web create web design

Apple se mută în realitatea virtuală. Cum vor să revoluţioneze industria

Apple se mută în realitatea virtuală. Cum vor să revoluţioneze industria
gazduire web create web design

Apple lucrează la un set de realitate virtuală care nu are nevoie de PC sau console. Setul de realitate virtuală include un procesor propriu, asemănator cu cel al MacBook-urilor. Preţul va fi unul pe măsură şi poate depăşi 1000 de dolari.

 

 
Apple începe anul cu o surpriză pentru pasionaţii de tehnologie. După ce au lansat căşti wireless de top, acum se aventurează şi în realitatea virtuală.

Iar Apple mizează pe tactica de succes din cazul iPhone-urilor şi MacBook-urilor. Va produce tot ea procesorul care alimentează casca de realitate virtuală pe care o pregăteşte. Device-ul nu va fi nevoie să se conecteze la o sursă externă, aşa cum se întâmplă cu casca virtuală de la Sony sau cu HTC Vive. Practic, va fi în competiţie directă cu Oculus Quest, produsul companiei care aparţine de Facebook.

Casca ar putea să aibe un preţ mai mare decât cel mai scump produs de pe piaţă. Cu alte cuvinte, va depăşi 1000 de dolari, spun analiştii.

Cei de la Apple se vor concentra, în special, pe realitate virtuală însă casca va conţine şi funcţii pentru realitatea augmentată. Mai ales că ultimul model de iPhone vine cu un senzor în acest scop. Iar noul device va avea camere exterioare ca să-ţi arate ce se întâmplă în jurul tău şi când ai device-ul pe ochi.

Mai ai de aşteptat până vei vedea de ce este în stare casca pentru realitate virtuală de la Apple. Bloomberg scrie că prototipul este în faza finală, iar un produs pentru consumatori va ajunge pe piaţă anul următor. Apple s-a gândit şi la cum vor putea folosi casca persoanele care poartă ochelari.

TYRIEL WOOD – tech youtuber : Apple va elimina complet spaţiul unde ar fi ochelarii. Aşa că dacă porţi ochelari nu vei putea să foloseşti casca. În schimb, va trebui să cumperi o cască de realitate virtuală cu lentile cu prescripţie. Desigur, nu vei putea să o împarţi cu alte persoane pentru că va fi doar pentru tine.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *