Apple renunţă la porturi. Cum se va încărca noul iPhone

Apple renunţă la porturi. Cum se va încărca noul iPhone
gazduire web create web design

Apple testează varianta de a produce un iPhone fără niciun port. Când a lansat iPhone 7, Apple a fost prima companie care renunţa la jack-ul de 3.5mm. Telefonul urmează să se încarce doar wireless.

 

 
Apple se pregăteşte să lanseze un iPhone fără porturi. După ce iPhone şi-a forţat clienţii să aleagă căştile wireless, acum susţin că va renunţa la port şi încărcarea va fi tot wireless.

O veste bună este legată de rezistenţa la apă: fără porturi, aceasta nu se va mai putea infiltra în interiorul telefonului.

O singură dilemă mai are de rezolvat Apple înainte să dea undă verde unui device fără porturi, şi anume conectarea la un computer. În mod normal, aceasta se face cu ajutorul unui cablu. Varianta aleasă este ca această conexiune să se facă online, securizat. Oricum, decizia Apple va împărţi lumea în două categorii.

„În ce parte a baricadei eşti cu telefonul fără porturi? Dacă Apple renunţă la porturi la următorul iPhone, vei sta la coadă să-l cumperi şi pur şi simplu treci la MagSafe? Sau vei fi de partea cealaltă şi te vei plânge pe net cum Apple a creat o problemă şi apoi, în mod convenabil, îţi vinde soluţia?”, se întreabă Marques Brownlee, tech youtuber.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *