Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Aplicaţia Telegram trece la nivelul următor. Noua funcţie o diferenţiază radical de WhatsApp

Aplicaţia Telegram trece la nivelul următor. Noua funcţie o diferenţiază radical de WhatsApp
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aplicaţiile de mesagerie se întrec în funcţii pentru a atrage noi utilizatori. Telegram, competitoarea WhatsApp, va lansa funcţia de apel video de grup în luna mai. Noua funţie, de tip Zoom, va permite partajarea ecranului şi va fi adaptată şi pentru desktop sau tabletă.

 

 
Telegram, aplicaţia de mesagerie care intră în competiţie cu WhatsApp, vrea să adauge încă un punct pe lista de avantaje. Nu se mulţumeşte doar cu opţiunile avansate de confidenţialitate prin care s-a evidenţiat până acum, ci se adaptează condiţiilor de telemuncă şi educaţie online, pe „felia” unde s-a nişat, de exemplu, aplicaţia Zoom.

Astfel, compania a anunţat printr-un comunicat citat de indiatoday.in o nouă funcţie a aplicaţiei Telegram, disponibilă începând de luna viitoare. După lansarea din mai, utilizatorii vor putea participa la apeluri video de grup.

„Partajarea ecranului, criptare, anularea zgomotului, suport pentru desktop şi tabletă – tot ce vă puteţi aştepta de la un instrument modern de videoconferinţă, dar cu interfaţa de utilizare Telegram”, transmite Pavel Durov, CEO-ul Telegram.

De asemenea, Telegram le va permite administratorilor de grupuri şi canale să programeze un apel vocal pentru o anumită dată şi oră.

Există şi aplicaţiile separate Telegram WebK şi Telegram WebZ, unde oamenii pot folosi, între altele, şi stickere animate, ecranul întunecat sau foldere de chat. Cu noile versiuni web, utilizatorii pot obţine acces instantaneu la conversaţiile personale de pe desktop sau mobil.

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *