gazduire web create web design

Aplicaţia mobilă Re-open EU, cu măsuri anti-COVID-19 în UE, lansată de Comisia Europeană

Aplicaţia mobilă Re-open EU, cu măsuri anti-COVID-19 în UE, lansată de Comisia Europeană
gazduire web create web design

Comisia European a lansat o aplicaţie mobilă, Re-open EU, disponibilă gratuit pentru telefoanele Android şi iOS. Lansarea vine după succesul platformei web Re-open EU, care a fost vizitată de aproape 8 milioane de ori de la lansarea sa la jumătatea lunii iunie. Re-open EU a fost una dintre măsurile anunţate de Comisie în pachetul său din mai 2020.

 

Re-open EU este un ghişeu unic care oferă informaţii cuprinzătoare şi actualizate privind starea de sănătate, măsurile de siguranţă şi condiţiile de călătorie în toate statele membre ale UE, precum şi în Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia.

Utilizatorii de mobile Android şi iOS pot obţine cele mai recente informaţii privind măsurile naţionale de carantină, cerinţele de testare şi aplicaţiile mobile de depistare a contacţilor şi de avertizare privind coronavirusul.

Informaţiile sunt disponibile în cele 24 de limbi oficiale ale UE şi se utilizează date verificate care provin de la Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor şi de la statele membre.

Re-open EU a fost una dintre măsurile anunţate de Comisie în pachetul său din mai 2020 privind turismul şi transportul, pentru a-i ajuta pe cetăţeni să călătorească în condiţii de siguranţă, cu respectarea deplină a orientărilor în materie de sănătate.

De asemenea, în comunicarea sa din octombrie 2020 privind măsuri suplimentare de răspuns la pandemia de COVID-19, Comisia s-a angajat să pună informaţiile la dispoziţia tuturor cetăţenilor prin intermediul unei aplicaţii gratuite.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *