Aplicaţia anti-cyberbullying i-a adus premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor

Aplicaţia anti-cyberbullying i-a adus premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor
gazduire web create web design

Rahman Sadat a câştigat premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor. Tânărul a creat o aplicaţie împotriva cyberbullying-ului. Peste 300 de tineri au făcut raportări şi opt agresori au fost arestaţi.

 

O aplicaţie de combatere a cyberbullying-ului i-a adus unui tânăr de 17 ani din Bangladesh premiul Internaţional pentru Pace al Copiiilor. Sadat Rahman a fost inspirat să creeze aplicaţia după ce o fată de 15 ani şi-a luat viaţa din cauza cyberbullying-ului. Atunci când cineva face o raportare către aplicaţie, aceasta este redirecţionată către un expert în cybersecurity şi către poliţie. Peste 300 de tineri au făcut până acum raportări şi să ştii că opt agresori au fost arestaţi.

Tânărul a primit premiul în mod virtual de la Malala, cea mai tânără laureată la premiul Nobel pentru Pace şi activistă pentru educaţia femeilor.

RAHMAN SADAT, câştigător International Childrens Peace Prize: Consider că conştientizarea, empatia, consilierea şi acţiunea sunt cei patru factori care ar putea combate cyberbullying-ul. Lupta împotriva cyberbullying-ului este ca un război, iar în acest război, sunt un luptător. Dacă toată lumea mă va sprijini, atunci împreună vom câştiga această bătălie.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *