Apariţie surpriză a lui Johnny Depp, în aşteptarea verdictului în procesul cu fosta sa soţie

Apariţie surpriză a lui Johnny Depp, în aşteptarea verdictului în procesul cu fosta sa soţie
gazduire web create web design

Johnny Depp, în aşteptarea deciziei în procesul de defăimare cu fosta sa soţie şi actriţa Amber Heard, a apărut duminică pe scena unui concert rock din oraşul Sheffield, în nordul Angliei, surprinzând mulţimea.

 

 

 
Depp a apărut alături de chitaristul englez Jeff Beck pentru a interpreta o serie de cover-uri muzicale, inclusiv “Isolation”, piesa lui John Lennon, la care au colaborat şi pe care au lansat-o în 2020, potrivit Reuters.

Fanii lui Depp au accesat Instagram şi Twitter pentru a-şi împărtăşi opiniile despre prestaţia actorului american pe scenă.

„Johnny este un nebun absolut … părăseşte tribunalul vineri … joacă un concert în Sheffield, Marea Britanie, duminică … cu Jeff Beck … minte spulberată”, a spus utilizatorul Twitter @OneloveEarth.

Pe Instagram, @flokpedals a scris: “Nu mă aşteptam la asta… Credeam că este la tribunal, dar se pare că este în Sheffield cu Jeff Beck”.

Juraţii din Virginia care au deliberat în legătură cu plângerile pentru defăimare formulate atât de Depp, starul din “Piraţii din Caraibe”, cât şi de Heard, au suspendat procesul vineri fără a da un verdict. Ei vor relua discuţiile marţi, după Memorial Day.

Actorul Johnny Depp i-a intentat fostei soţii un proces de defăimare. Amber Heard l-a acuzat în tabloidele americane de violenţă domestică. Procesul civil are loc în Virginia şi se ridică la o valoare de 50 de milioane de dolari.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.