Apa Nova: posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

Apa Nova: posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei
gazduire web create web design

Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Bucureşti, anunţă că, date fiind alertele meteo de ploi torenţionale estimate marţi în Bucureşti, sunt posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei.

 

 
Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie, este posibil să se înregistreze acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale oraşului.

„Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Municipiul Bucureşti, este pregătită să intervină cu 13 hidrocurăţitoare, 27 autoutilitare, 21 echipamente de pompare şi un personal format din 120 specialişti. Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele cu potenţial risc de acumulare. De asemenea, Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor şi Societatea de Transport Bucureşti, în scopul minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei”, anunţă compania.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteo Cod roşu de ploi torenţiale pentru Capitală, în vigoare până la 18.30. Bucureştenii au primit mesaje de „alertă extremă” din partea RO-ALERT.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *