Angela Gheorghiu se va intalni joia aceasta cu fanii sai, la Carturesti Verona

Angela Gheorghiu se va intalni joia aceasta cu fanii sai, la Carturesti Verona
gazduire web create web design

Celebra soprana Angela Gheorghiu se va intalni joia aceasta, pe 18 decembrie, cu fanii sai, la libraria Carturesti Verona. Artista va sustine o sesiune de autografe de la ora 19:00, cu ocazia lansarii albumului sau de colinde internationale, “Guardian Angel”.

 

 

Celebra soprana Angela Gheorghiu se va intalni joia aceasta, pe 18 decembrie, cu fanii sai, la libraria Carturesti Verona. Artista va sustine o sesiune de autografe de la ora 19:00, cu ocazia lansarii albumului sau de colinde internationale, “Guardian Angel”.

 
Dragii mei, in preajma Sarbatorilor de iarna, va astept cu drag la Libraria Carturesti Verona, cu noul meu album de colinde ‘Guardian Angel’. In seara de 18 decembrie, de la ora 19:00, ne intalnim pentru o sesiune speciala de autografe. Ne vedem la Libraria Carturesti Verona din Bucuresti, sa ne lasam cuprinsi de spiritul Craciunului”, a spus Angela Gheorghiu.

Puteti urmari mesajul integral al sopranei aici:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

Angela Gheorghiu si-a lansat luna trecuta noul album, continand colinde internationale in versiuni originale, reorchestrate special pentru vocea celebrei soprane.

Sarbatorile de iarna sunt perioada in care suntem mai atenti si mai deschisi catre emotia muzicii si, in special, a colindelor,” a spus Angela Gheorghiu. “Muzica acestor sarbatori, romaneasca sau internationala, trezeste in noi amintiri dragi, nostalgie si dragoste. De aceea mi-am dorit de multa vreme sa inregistrez colindele pe care le iubesc intr-o versiune proprie, alaturi de muzicieni de exceptie, iar cu aceste doua discuri visul mi s-a implinit”.

Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor si aranjor american si Julien Painot, care are o cariera internationala impresionanta de creatie si orchestratie de muzica de film semneaza, alaturi de cunoscutul compozitor si aranjor Andrei Tudor, orchestratiile discului “Guardian Angel”.

Noul album al celebrei soprane reuneste 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale, printre care “Silent Night”, “White Christmas” sau “O, Tannenbaum”.

Indragita artista si-a convins si fiica, pe Ioana Dan, sa inregistreze alaturi de ea un colind, “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”. O alta colaborare de exceptie de pe “Guardian Angel” este cu Loredana Groza, prietena din copilarie a Angelei Gheorghiu, cu care a inregistrat “I’ll Be Home For Christmas”.

Pe disc se regasesc melodii in limbile franceza, germana si rusa, creatii populare, dar si piese ale unor compozitori celebri, toate reflectand universalitatea bucuriei care insoteste Craciunul pretutindeni in lume.

Colindele sunt inregistrate la Sala Radio, alaturi de Orchestra Nationala Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) si la Ines Sound & Video Studio.  Producatorul executiv al acestui material discografic este Oltea Serban-Parau.

Albumul Angela Gheorghiu – “Guardian Angel” este disponibil online, in hypermaketuri, in librarii si magazinele de specialitate din toata tara, dar si in magazinele marilor opere europene din Viena (Wiener Staatsoper) si Londra (Royal Opera House).

Puteti asculta aici colindul Angela Gheorghiu – “White Christmas”, primul single lansat de pe albumul “Guardian Angel”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *