Angela Gheorghiu lanseaza un nou colind, “Cantec de Craciun (Din an in an)”

Angela Gheorghiu lanseaza un nou colind, “Cantec de Craciun (Din an in an)”
gazduire web create web design

Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi un nou colind, “Cantec de Craciun (Din an in an)”, extras de pe primul sau album de colinde romanesti, “O, ce veste minunata!”.

 

 
Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi un nou colind, “Cantec de Craciun (Din an in an)”, extras de pe primul sau album de colinde romanesti, “O, ce veste minunata!”.

Gheorghe Budis semneaza muzica noului colind, iar aranjamentul a fost realizat de Sarchizov Sergiu si Constantin Arvinte.

Noul material discografic al Angelei Gheorghiu, “O, ce veste minunata!”, lansat in urma cu aproape o luna impreuna cu MediaPro Music, este realizat cu sprijinul Radio România si al Centrului Cultural Casa Artelor si contine 16 dintre cele mai indragite colinde traditionale romanesti, printre care “Buna dimineata la Mos Ajun”, “Florile dalbe (Astazi s-a nascut Hristos)” sau “Colindita”.

Am inregistrat acest album de colinde pentru a readuce in suflet acea bucurie simpla, dar inaltatoare, a Craciunului petrecut alaturi de cei mai dragi oameni. Sunt fericita si emotionata sa pot oferi publicului primul CD cu colinde romanesti de referinta, cu aranjamente gandite pentru spiritul si vocea mea. Este un vis implinit pentru mine, pentru ca este un proiect de suflet, primul realizat prin intermediul fundatiei pe care am infiintat-o si care-mi poarta numele, Fundatia Angela Gheorghiu. Le multumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit pentru a va putea oferi ce este mai de pret in muzica romaneasca traditionala de Craciun. Va urez sa aveti parte de Sarbatori cu mare bucurie si pace sufleteasca!”, a spus Angela Gheorghiu.

Piesele sunt inregistrate in luna septembrie 2013 la Sala Radio, alaturi de Orchestra Nationala Radio, dirijor Tiberiu Soare, Corul National de Camera Madrigal, dirijor Voicu Popescu si Corul Accoustic, dirijor Daniel Jinga, si in Studioul ISV – Ines Studio & Video.

Albumul este o coproductie Fundatia Angela Gheorghiu – Radio Romania – Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 Bucuresti – Primaria Sectorului 3 Bucuresti. Producatorul general al acestui material discografic este Oltea Serban Parau, iar producatorul executiv, Alice Barb.

Noul material discografic poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara si in hypermarketuri, la raionul de muzica.

Puteti asculta aici colindul Angela Gheorghiu – “Cantec de Craciun (Din an in an)”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *