Angela Gheorghiu lanseaza un colind, “White Christmas”

Angela Gheorghiu lanseaza un colind, “White Christmas”
gazduire web create web design

Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi colindul “White Christmas”, extras de pe albumul sau de colinde internationale, “Guardian Angel”.

 

 

Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi colindul “White Christmas”, extras de pe albumul sau de colinde internationale, “Guardian Angel”.

Muzica si versurile colindului sunt semnate de Irving Berlin, iar orchestratia a fost realizata de Andrei Tudor.

Noul album al Angelei Gheorghiu, continand colinde internationale in versiuni originale, reorchestrate special pentru vocea celebrei soprane, a fost lansat luna trecuta, impreuna cu MediaPro Music.

Sarbatorile de iarna sunt perioada in care suntem mai atenti si mai deschisi catre emotia muzicii si, in special, a colindelor,” a spus Angela Gheorghiu. “Muzica acestor sarbatori, romaneasca sau internationala, trezeste in noi amintiri dragi, nostalgie si dragoste. De aceea mi-am dorit de multa vreme sa inregistrez colindele pe care le iubesc intr-o versiune proprie, alaturi de muzicieni de exceptie, iar cu aceste doua discuri visul mi s-a implinit”.

Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor si aranjor american si Julien Painot, care are o cariera internationala impresionanta de creatie si orchestratie de muzica de film semneaza, alaturi de cunoscutul compozitor si aranjor Andrei Tudor, orchestratiile discului “Guardian Angel”.

Guardian Angel” reuneste 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I’ll Be Home For Christmas”, piesa interpretata impreuna cu Loredana si “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

Alaturi de acestea, pe disc se regasesc piese in limbile franceza, germana si rusa, creatii populare, dar si piese ale unor compozitori celebri, toate reflectand universalitatea bucuriei care insoteste Craciunul pretutindeni in lume.

Colindele sunt inregistrate la Sala Radio, alaturi de Orchestra Nationala Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) si la Ines Sound & Video Studio.  Producatorul executiv al acestui material discografic este Oltea Serban-Parau.

Albumul Angela Gheorghiu – “Guardian Angel” este disponibil online, in hypermaketuri, in librarii si magazinele de specialitate din toata tara, dar si in magazinele marilor opere europene din Viena (Wiener Staatsoper) si Londra (Royal Opera House).

Puteti asculta aici colindul Angela Gheorghiu – “White Christmas”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *