gazduire web create web design

Andy Murray se retrage de la Roland Garros având ca prioritate participarea la Wimbledon

Andy Murray se retrage de la Roland Garros având ca prioritate participarea la Wimbledon
gazduire web create web design

Andy Murray s-a retras oficial de la Openul Franţei, deoarece are în vedere o participare la Wimbledon şi sezonul pe iarbă. Fostul nr. 1 mondial urma să renunţe la sezonul de zgură, dar s-a răzgândit şi a acceptat un wildcard la Madrid Open.

 

 

Murray urma să rateze sezonul de zgură şi să se pregătească pentru iarbă după ce a reluat colaborarea cu fostul antrenor Ivan Lendl. Dar a decis să accepte un wildcard la Mastersul de la Madrid şi a planificat să joace la Roma pentru a avea mai multe meciuri competitive înainte de Wimbledon.

Numărul 69 mondial s-a îmbolnăvit apoi, retragându-se înainte de meciul din turul al treilea de la Madrid, cu Novak Djokovic, iar apoi s-a retras din calificările Mastersului de la Roma.

Scoţianul şi-a menţinut decizia iniţială şi s-a retras oficial de pe tabloul de la Roland Garros, concentrându-se asupra viitorului sezon pe iarbă, unde speră să aibă cel mai mare succes. Jucătorul de 35 de ani îşi va începe sezonul pe iarbă mai devreme decât de obicei, fiind înscris în turneul ATP 250 de la Stuttgart, care începe pe 4 iunie.

Apoi este aşteptat să joace la Queens Club, unde este fost campion de cinci ori, înainte de a se îndrepta spre Wimbledon. E posibil să completeze calendarul cu un alt turneu, precum Eastbourne, pentru a mai avea câteva meciuri.

Murray riscă să nu primească niciun punct de clasament ca recompensă pentru eforturile sale pe iarba britanică, în condiţiile în care circuitul ATP încearcă să impună sancţiuni Wimbledonului şi LTA pentru interdicţia impusă jucătorilor ruşi şi bieloruşi.

ATP şi WTA au organizat întâlniri la Madrid şi Roma pentru a stabili pedepsele pentru aceste turnee şi par a fi gata să elimine punctele de clasament oferite.

Turneele nu şi-au anunţat încă decizia finală, dar sâmbătă, Tara Moore a declarat că atât Consiliul Jucătorilor WTA, cât şi cel al jucătorilor ATP au votat în favoarea eliminării punctelor de clasament oferite jucătorilor de la Wimbledon şi de la celelalte turnee britanice pe iarbă.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *