Andra lansează un nou videoclip, “Niciodată să nu spui niciodată”, la o lună după naștere

Andra lansează un nou videoclip, “Niciodată să nu spui niciodată”, la o lună după naștere
gazduire web create web design

Deși a trecut abia o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andra nu poate sta departe de muzică și de fanii ei : cântăreața lansează o nouă piesă, “Niciodată să nu spui niciodată”, o colaborare inedită cu rapperul Cabron.

 

 
Deși a trecut abia o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andra nu poate sta departe de muzică și de fanii ei: cântăreața lansează o nouă piesă, “Niciodată să nu spui niciodată”, o colaborare inedită cu rapperul Cabron!

Mai mult decât atat, Andra va urca din nou pe scenă, pentru prima dată după naștere, pe 3 septembrie la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, unde va canta și “Falava”, hitul verii 2015, care a înregistrat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Tot în cadrul evenimentului, Andrei îi va fi decernat si trofeul Fans Like Award, după ce a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerată astfel cel mai iubit artist român.

Piesa “Niciodată să nu spui niciodată”, o coproducţie MediaPro Music/Andra Records, este compusă de echipa DeMoga Music. “‘Niciodată să nu spui niciodată’ este o piesă cu un mesaj optimist, pentru că asta mă reprezintă, ca om şi ca artist. De când am ascultat-o prima oară, în studioul lui Marius Moga, am ştiut că mi se potriveşte şi că pot transmite ceea ce simt prin intermediul ei”, a spus Andra.

Filmările au avut loc la MediaPro Studios, în Buftea, în regia lui Iulian Moga, şi au durat aproape 24 de ore. De ţinutele artistei s-a ocupat Dana Budeanu, machiajul a fost realizat de Alex Abagiu, iar responsabil de coafura artistei a fost Sorin Stratulat.

Clipul urmăreşte o poveste de dragoste dintre doi tineri, iar acţiunea are loc în jurul unui ring de box. Coregrafia pasională a fost realizată de Emil Rengle, cuplul de dansatori fiind format din Alex Bordea şi Oana Zara, foşti concurenţi “Românii au talent”.

Surprizele pot apărea oricând, exact atunci când nu te aştepţi, viaţa ţi se poate schimba. Sufletul pereche te aşteaptă undeva, chiar dacă ai impresia că eşti singur. Pentru acest single am pregătit un clip romantic, o poveste de dragoste cu multă pasiune, pe care m-au ajutat să o spun foarte sugestiv Alex şi Oana, doi dansatori foarte talentaţi”, a explicat îndrăgita cântăreaţă.

Puteţi urmări aici noul videoclip Andra feat. Cabron – “Niciodată să nu spui niciodată”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *