gazduire web create web design

Ana Bogdan învinsă la Wimbledon de dubla campioană Petra Kvitova

Ana Bogdan învinsă la Wimbledon de dubla campioană Petra Kvitova
gazduire web create web design

Petra Kvitova, de două ori campioană la Wimbledon, părea că nu va avea probeme în a se impune, joi, în faţa româncei Ana Bogdan, în turul doi al Grand Slam-ului londonez. După un set doi extrem de disputat, încheiat la tiebreak, sportiva cehă a reuşit să se califice în turul trei.

 

 

 
Ana Bogdan (111 WTA) a fost învinsă de favorita numărul 25, în două seturi, cu scorul de 6-1, 7-6 (5), după o oră şi 47 de minute, din care 77 de minute s-au jucat în setul doi.

În ciuda scorului, Ana Bogdan a avut momente bune de joc în primul set, dar loviturile sale decisive au fost aproape de fiecare dată puţin înafară. Ultimul game al setului a fost cel mai disputat din meci, cu 6 situaţii de egalitate şi cu o durată de peste 10 minute, în care Bogdan a ratat 4 mingi de break.

Când jurnaliştii cehi se pregăteau să lanseze în eter ştirea unei victorii zdrobitoare a compatrioatei lor, la scorul de 6-1, 5-1, Ana Bogdan a revenit incredibil, egalând la 5-5, salvând chiar şi o minge de meci.

În cele din urmă, după un tiebreak în care Ana Bogdan a ţinut aproape pânăla 5-5, Kvitova s-a impus, trecând în turul 3, unde o va întâlni pe Paula Badosa.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *