Ana Bogdan câştigă Iaşi Open al doilea an la rând

Ana Bogdan câştigă Iaşi Open al doilea an la rând
gazduire web create web design

Finala sută la sută românească a turneului WTA 125 Challanger de la Iaşi a fost câştigată duminică de Ana Bogdan (49 WTA), care a învins-o pe principala favorită, Irina Begu (31 WTA). Ana Bogdan s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3, după o oră şi 23 de minute de joc.

 

 

 
Irina Begu, favorita numărul unu, şi Ana Bogdan, cap de serie numărul 2, au fost cele mai bine clasate jucătoare ale turneului ieşean, statut pe care l-au respectat, calificându-se în finală. Pentru Ana Bogdan este a doua victorie consecutivă în acest turneu de categorie Challanger WTA 125, ea impunându-se şi anul trecut.

Ana Bogdan nu a avut probleme mari în faţa adversarei sale, care a părut a fi obosită şi deconcentrată, şi a învins cu 6-2, 6-3. În ambele seturi, Bogdan a reuşit câte 3 break-uri, cedându-şi serviciu câte o dată.

În urma câştigării acestei finale, Ana Bogdan a acumulat încă 160 de puncte în clasamentul WTA cu care urcă pe locul 39 şi o depăşeştepe Irina Begu, care ajunge pe locul 41. Bogdan a fost premiată cu 13.040 euro, în timp ce Begu a câştigat 6.960 euro.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *