gazduire web create web design

AMI , un nou single , un nou videoclip – “Camina”

AMI , un nou single , un nou videoclip –   “Camina”
gazduire web create web design

AMI, una dintre cele mai populare artiste de la noi a lansat impreuna cu MediaPro Music, piesa “Camina”.

 

 
AMI, una dintre cele mai populare artiste de la noi a lansat impreuna cu MediaPro Music, piesa “Camina”.

Piesa este produsa in studioul DAV7 Music si compusa de Adi Colceru, iar textul este scris de AMI. Camina” este o piesa de stare de care m-am indragostit la prima ascultare! Are un sound special si mi se potriveste perfect! Sper ca si cei ce imi asculta muzica sa fie la fel de incantati, mai ales ca au asteptat de la mine cu nerabdare o piesa in limba spaniola!” a declarat artista.

Khaled Mokhtar este regizorul videoclipului care este unul de imagine in care artista a schimbat 5 tinute. ”Am ales un clip de imagine si cred ca e cel mai bun clip al meu de pana acum. E prima data cand lucrez cu Khaled, mi-a inspirat incredere de la inceput si m-a asigurat ca rezultatul va fi cel asteptat! Asa a si fost! Am avut o super echipa in spate cu care am lucrat si de care sunt foarte multumita: styling – Andra Moga si makeup & hair – Alex Ifimov.” a declarat AMI.

AMI a devenit cunoscută datorită hitului “Trumpet lights”. Printre piesele ei se mai numara “Playa En Costa Rica “Deja Vu” cu Grasu XXL, “Otra vez” “Una serenada” , “I promise you”  și  „Somnu nu mă ia”, toate produse în studioul DAV7Music, de Adi Colceru, alias David DeeJay.

Puteti vedea aici videoclipul:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *