Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Amazon vrea să dea lovitura cu Solos, miniseria care îţi oferă filosofie de viaţă, dramă şi umor

Amazon vrea să dea lovitura cu Solos, miniseria care îţi oferă filosofie de viaţă, dramă şi umor
gazduire web create web design

Fiecare episod constă într-un monolog de 30 de minute al unui personaj. Morgan Freeman va juca un personaj care se luptă cu Alzheimer. Anne Hathaway joacă rolul unui om de ştiinţă care descoperă călătoriile în timp.

 

 
Miniseria se va lansa pe data de 21 mai. Amazon a făcut anunţul pentru o nouă miniserie. Se numeşte Solos şi are în distribuţie nume mari precum Morgan Freeman şi Anne Hathaway.

Miniseria este din categoria Science-Fiction şi va fi presărată cu filosofie de viaţă, dramă şi umor. Un episod va dura 30 de minute şi vei vedea povestea spusă în monolog a câte unui personaj din cele 7.

Îţi mai spun doar că Anne Hathaway va juca rolul unui om de ştiinţă care descoperă călătoria în timp, iar Morgan Freeman va fi un personaj care se luptă cu boala Alzheimer.

La începutul anului, Amazon a dat startul unei campanii promoţionale pentru serviciul Prime Video şi înjumătăţeşte abonamentul plătit lunar dacă faci plata cu un card în lei.

Dacă până în urmă cu câteva zile un abonament lunar Amazon Prime Video în ţara noastră costă 5.99 euro / lună (undeva la 29 lei), cei care de acum înainte vor plăti abonamentul în moneda autohtonă vor scoate din buzunar doar 13.99 lei / lună (preţul este cu peste 50% mai mic).

Aşa cum am menţionat anterior, pentru a beneficia de acest preţ bun trebuie să folosiţi un card emis de o bancă din România. Compania nu specifică nimic legat de celelalte carduri (emise de fintech-uri, bănci din altă ţară), însă este foarte probabil ca în acest caz abonatul să plătească preţul întreg de 5.99 euro / lună.

Librăria de conţinut pe Amazon Prime Video nu este atât de bogată în România, însă puteţi găsi seriale şi filme destul de bune. Dintre acestea eu v-aş recomanda serialul “The Man in The High Castle”, este foarte, foarte interesant (ideea generală din spatele lui este aceea de cum ar fi arătat lumea dacă naziştii şi japonezii ar fi câştigat al doilea război mondial).

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.