Albumul Glass Animals – Dreamland

Albumul Glass Animals – Dreamland
gazduire web create web design

Glass Animals lanseaza “Dreamland”, cel de-al treilea album de studio al trupei. Carantina a fost cu siguranta o perioada buna pentru creatie si trairi interioare care au vazut lumina zilei, cu ajutorul muzicii.

 

Glass Animals lanseaza “Dreamland”, cel de-al treilea album de studio al trupei

  1. #1 in UK Album Chart
  2. 80 million Global streams
  3. 10 million streams in the launch day
  4. 6 million streams Global Daily

Carantina a fost cu siguranta o perioada buna pentru creatie si trairi interioare care au vazut lumina zilei, cu ajutorul muzicii. Este valabil si pentru baietii de la Glass Animals” care au declarat ca albumul “Dreamland” este un produs 100% bazat pe experiente personale din trecut, realizat in perioada de izolare si nu numai.

“Ideea albumului a venit din stari de incertitudine si confuzie. Prietenul meu cel mai bun, Joe Seaward (basistul trupei) era in spital, dupa un accident cumplit de motor, iar eu nu stiam daca va supravietui. Viitorul mi s-a parut destul de infricosator si complet necunoscut, iar eu nu am mai putut privi inainte, din contra. M-am uitat la viata mea si am retrait toate amintirile, in cautarea confortului propriu si linistii”, a declarat Dave Bayley, liderul formatiei Glass Animals.

Tot el a spus ca albumul “Dreamland” bifeaza toate starile confuze pe care le poate avea un om, incepand cu primele amintiri din copilarie si terminand cu temerile firesti. Majoritatea momentelor si trairilor au fost amuzante, unele amintiri au fost ciudate, iar altele au fost legate de iubire, ura sau sexualitate. “Este in regula sa nu ai raspunsuri pentru toate intrebarile sau sa fii un pic vulnerabil. Uneori, viata ne pune intrebari pentru care putem sa raspundem doar cu DA sau NU. Insa lumea este mult mai interesanta si mai colorata, mult mai fluida si incerta”, a incheiat Dave.

Au fost momente bune in care artistii s-au gandit ca acest album nu va avea nici cea mai mica sansa de lansare, insa, din fericire, Joe, basistul trupei a reusit sa se puna pe picioare, ca mai apoi, baietii sa se puna pe treaba si sa termine albumul promis fanilor, “Dreamland”.

Odata cu lansarea acestui album, Glass Animals vine in atentia fanilor cu o noutate, si anume, trupa a pus la dispozitie o platforma speciala online, cu materiale audio, grafice, video animate si sample-uri muzicale pentru a da o sansa celor pasionati sa isi creeze propria muzica.

Albumul “Dreamland” semnat de Glass Animals este disponibil pentru download pe toate platformele digitale si de specialitate.

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *