Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Agresor sexual arestat în Sectorul 5 al Capitalei

Agresor sexual arestat în Sectorul 5 al Capitalei
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un bărbat a fost arestat pentru investigaţii de agresiune sexuală. Agresiunile au avut loc pe stradă sau în scări de bloc. Agresorul este un actor care a apărut în mai multe spoturi publicitare.

 

 
În sectorul 5 al Capitalei un bărbat a fost arestat preventiv pentru viol şi tentavivă de viol. Pe stradă ori în scări de bloc, acesta a agresat sexual mai multe femei. Agresiunile s-au petrecut sub ameninţarea cuţitului.

Iniţial, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost aprobată de Judecătoria Sectorului 5 arestarea preventivă pentru 30 de zile cu începere de la data de 2 februarie 2021. S-a considerat nefondată cererea inculpatului pentru măsura preventivă a controlului judiciar, ori cea a arestului la domiciliu. Actorul a fost reţinut luni.

Prima plângere făcută către poliţie a fost pe 1 noiembrie, în jurul orei 23.30. poliţiştii Secţiei 18 au fost sesizaţi telefonic de un bărbat că prietena sa ce se deplasa către domiciliu a fost abordată de către un necunoscut. Femeia a fost împinsă între maşinile parcate şi violată sub ameninţarea unui obiect ascuţit.

A doua plângere din partea unei femei spune că pe 5 noiembrie, în jurul orei 21:30, a fost agresată fizic de un necunoscut şi sub ameninţarea unui siş acesta a încercat să o împingă pe un teren viran.

La o altă secţie de poliţie a fost sesizată de către o altă femei, la jumătatea lunii decembrie, o agresiune într-o scară de bloc din sectorul 4. Necunoscutul a intrat în lift cu aceasta şi tot sub ameninţarea cuţitului a încercat să întreţină raporturi sexuale.

Cazurile au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5. Poliţia a suspectat pentru toate cazurile acelaşi bărbat. La domiciliul suspectului a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie. Au fost identificate şi ridicate mai multe probe incriminatorii.

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *