Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost vizată de un atac cibernetic

Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost vizată de un atac cibernetic
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost ţinta unui atac cibernetic. Agenţia a lansat imediat o “investigaţie totală”, în cooperare strânsă cu autorităţile şi cu alte entităţi relevante. Incidentul intervine în contextul în care Agenţia Europeană a Medicamentelor desfăşoară proceduri pentru aprobarea unor vaccinuri anti-Covid-19.

 

Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost vizată, miercuri, de un atac cibernetic, anunţă instituţia, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

“Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost vizată de un atac cibernetic. Agenţia a lansat imediat o investigaţie totală, în cooperare strânsă cu autorităţile şi cu alte entităţi relevante”, a comunicat instituţia.

“Agenţia Europeană a Medicamentelor nu poate furniza detalii suplimentare pe durata investigaţiei. Informaţii suplimentare vor fi disponibile în timp util“, precizează instituţia.

Incidentul intervine în contextul în care Agenţia Europeană a Medicamentelor efectuează proceduri pentru aprobarea unor vaccinuri anticoronavirus.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *