Adio, dating. Din cauza pandemiei, persoanele singure ezită să iasă la întâlniri cu necunoscuţi

Adio, dating. Din cauza pandemiei, persoanele singure ezită să iasă la întâlniri cu necunoscuţi
gazduire web create web design

Din cauza pandemiei, persoanele singure ezită să iasă la întâlniri cu persoane necunoscute. Peste 40% din persoane spun că nu ştiu cum să întâlnească persoane noi în această perioadă. Aplicaţia Bumble a publicat un ghid pentru persoanele care îşi caută jumătatea în timpul pandemiei.

 

Dacă pandemia te-a prins în căutarea unei relaţii, atunci planurile ţi-au fost date peste cap.
Este concluzia la care a ajuns un studiu publicat de aplicaţia Bumble. 40% din utilizatorii care o folosesc au recunoscut că nu ştiu cum să mai întâlnească persoane noi în această perioadă. Iar peste 65% spun că nu se simt confortabil să iasă la întâlniri. Este şi concluzia lui Tiberiu, cel care evită persoanele noi de teamă să nu se infecteze.

E foarte dificil să cunoşti persoane noi în perioada aceasta având în vedere pandemia în care ne aflăm. Şi din faptul că mare parte din cluburi şi restaurante sunt închise. Există riscul să te infectezi,” spune Tiberiu, antreprenor.

Sunt şi veşti bune. Tot conform studiului publicat de Bumble, utilizatorii spun că sunt mult mai receptivi la relaţiile de durată. Nu îşi mai doresc aventuri ca să nu îi mai prindă o perioadă de izolare pe cont propriu. Iar Bumble a publicat un ghid pentru cum va arăta datingul în 2021, ca să-i ajute.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *