gazduire web create web design

Actorul din Beverly Hills 90210, David Gail, a murit la 58 de ani

Actorul din Beverly Hills 90210, David Gail, a murit la 58 de ani
gazduire web create web design

David Gail, actor în Beverly Hills 90210, a murit la 58 de ani. În popularul serial de televiziune a jucat rolul iubitului Brendei Walsh (Shannen Doherty). Vestea morţii sale a fost confirmată de sora sa.

 

 

 
Katie Colmenares, sora lui David Gail, a anunţat moartea actorului printr-o postare pe Instagram. Gail, care avea 58 de ani, era cunoscut pentru rolurile sale din Beverly Hills 90210 şi Port Charles.

„Nu a existat nicio zi din viaţa mea în care să nu fi fost alături de mine. Ai fost cel mai bun prieten al meu, mereu gata să înfrunţi orice şi pe oricine. Nimic nu va mai fi la fel, dar te voi păstra aproape în inima mea în fiecare zi. Ai fost o fiinţă umană frumoasă, iubitoare şi incredibilă: îmi lipseşti în fiecare secundă a fiecărei zile”, au fost cuvintele pe care Katie Colmenares le-a folosit pentru a anunţa moartea fratelui ei, David.

A apărut şi în alte seriale, printre care „Robin’s Hoods”, „Savannah”, „The Round Table” şi „JAG”. În 2019, a fost vocea lui Sam din jocul video „Blacksad: Under the Skin”.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *