ABBA exclude posibilitatea de a se reuni la Eurovision în 2024

ABBA exclude posibilitatea de a se reuni la Eurovision în 2024
gazduire web create web design

Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson de la ABBA au exclus o reuniune la concursul Eurovision 2024, care va avea loc în Suedia, ţara lor natală.

 

 

 
Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus, membri ai trupei ABBA, au renunţat la o reuniune la concursul Eurovision de anul viitor, care va avea loc în Suedia, ţara lor natală, şi care va marca, de asemenea, 50 de ani de când supergrupul a câştigat concursul cu piesa „Waterloo”.

Bjorn şi Benny – care au jurat să nu mai plece niciodată în turneu şi care ar fi refuzat o ofertă de 1 miliard de dolari pentru a susţine 100 de concerte la începutul mileniului – spun că nu doresc să se reîntâlnească cu Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad pentru a cânta, nici măcar pentru o seară, relatează Reuters.

„Nu vreau şi, dacă nu vreau, nu vor merge. Este la fel pentru toţi patru – dacă cineva spune ‘nu’, este un nu”, a declarat Andersson. „Putem sărbători 50 de ani de ABBA fără ca noi să fim pe scenă”, a adăugat Ulvaeus.

Suedeza Loreen a câştigat Eurovision 2023 la Liverpool, în nordul Angliei, luna aceasta, ceea ce înseamnă că ţara nordică va găzdui concursul de anul viitor.

Formată în 1972, ABBA a câştigat legiuni de fani din întreaga lume după ce a triumfat la concursul Eurovision din 1974, cu hituri de durată precum „Dancing Queen” şi „Fernando”.

Cei patru, care s-au despărţit la începutul anilor 1980, au vândut aproximativ 385 de milioane de discuri.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *