A patra remiză albă la Cupa Mondială. Uruguay şi Coreea de Sud s-au încurcat reciproc

A patra remiză albă la Cupa Mondială. Uruguay şi Coreea de Sud s-au încurcat reciproc
gazduire web create web design

Primul meci al Grupei H, de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar s-a încheiat joi cu cea de a patra remiză fără goluri din primele 5 zile ale competiţiei. Suarez & Co nu au reuşit să străpungă apărarea arţăgoşilor sud coreeni, Uruguay – Coreea de Sud încheindu-se 0-0.

 

 

 
După o primă perioadă de tatonare, în care niciuna din echipe nu a arătat veleităţi ofensive deosebite, Valverde a ameninţat pentru prima dată poarta lui Seung-Gyu Kim, cu un şut ce a trecut puţin peste, în minutul 19.
Sud coreenii au ripostat, provocând apărarea uruguayană să intervină decisiv în două-trei ocazii, anihilate în ultimă instanţă, înainte de a deveni cu adevărat periculoase.

Ui-Jo Hwang a fost primul asiatic care a reuşit să trimită spre poartă, din careu, dar mingea a trecut peste transversală.
Ultima ocazie a reprizei l-a avut la finalizare, în minutul 43, pe sud-americanul Diego Godin, care s-a înalţat şi a trimis cu capul în bara din stânga portarului, după un corner bine executat.

În repriza secundă s-a jucat în faţa ambelor suprafeţe de pedeapsă, dar nici înlocuirea lui Suarez cu Cavani nu a fost suficientă pentru a anima partida.

Abia în ultimele minute de joc s-au înregistrat ocazii de gol la cele două porţi.

Întâi uruguayenii Nunez şi Valverde au trecut pe lângă deschiderea scorului, primul cu un şut puţin pe lângă poartă şi al doilea cu o torpilă la vinclu, care l-a învins pe Kim, dar a nimerit încheietura băriilor.

La cealaltă poartă, Heung-Min Son şi In-Beom Hwang au şutat şi ei, însă fără să prindă cadrul porţii lui Sergio Rochet.

A patra remiză albă de la Qatar 2022 lasă deschise şansele pentru ieşirea din grupe pentru ambele naţionale, care aşteaptă acum rezultatul confruntării dintre Portugalia şi Ghana, de la ora 18.00.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *