gazduire web create web design

A murit „Titus Pullo” din serialul Roma. Actorul Ray Stevenson jucase în Thor şi Star Wars

A murit „Titus Pullo” din serialul Roma. Actorul Ray Stevenson jucase în Thor şi Star Wars
gazduire web create web design

Actorul britanic de origine irlandeză Ray Stevenson, care a apărut în seriale importante precum Roma ca soldat roman în vremea lui Cezar, Black Sails ca Barbă Neagră, în Vikingii şi Dexter, a murit la vârsta de 58 de ani. La momentul morţii sale, lucra la un film de acţiune, Cassino in Ischia. Moartea sa a fost anunţată cu patru zile înainte de a împlini 59 de ani, transmite BBC.

 

 

 
Actorul Ray Stevenson, care a apărut în seriale TV de succes precum Rome, Black Sails, Vikings şi Dexter, a murit la vârsta de 58 de ani. El era cunoscut pentru roluri în filmele Thor şi în seria Divergent, precum şi în mai multe emisiuni TV din Marea Britanie, cum ar fi Band of Gold, Peak Practice şi Murphy’s Law.

Cauza morţii sale nu a fost dezvăluită, dar se pare că a fost spitalizat în timpul filmărilor efectuate pe insula italiană Ischia.

La momentul morţii sale, el lucra la un film de acţiune, Cassino in Ischia. Moartea sa a fost anunţată cu patru zile înainte de ziua sa de naştere de 59 de ani. transmite BBC.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *