A murit regele pastelor scumpe. Nelu Bălan, milionarul român care a deţinut un restaurant exclusivist la New York

A murit regele pastelor scumpe.  Nelu Bălan, milionarul român care a deţinut un restaurant exclusivist la New York
gazduire web create web design

Nelu Bălan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi bogaţi români din SUA, a murit marţi, la vârsta de 64 de ani.

 

 
Nelu Bălan a fost fondatorul restaurantului Nello, situat pe Madison Avenue, în New York, care era frecventat de vedete de la Hollywood, ca Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Sarah Jessica Parker, Beyoncé şi Jay-Z Restaurantul era renumit pentru preparatele sale scumpe şi rafinate, dar şi pentru atmosfera sa animată şi plină de paparazzi.

Nelu Bălan a vândut acţiunile la restaurant în 2014 şi s-a mutat la Roma, alături de iubita sa, prinţesa Rita von Boncompagni Ludovisi. „Ea fost o mare parte din viaţa lui. Scriau cărţi împreună, făceau artă şi el gătea în vilă cu ea. Au avut o relaţie foarte specială”, a spus Lucy Bălan(fiica sa) care a fost alături de tatăl său când a murit, transmite PAGE SIX.

Nelu Bălan a fost un om care a făcut istorie în industria ospitalităţii din SUA şi care a adus faimă României prin talentul şi carisma sa. În 2009,  Joan Jedell l-a intervievat pe Balan şi l-a întrebat: „Când vei ajunge la porţile Raiului, ce vrei să-ţi spună Dumnezeu?” Balan a răspuns: „Nello, mi casa es tu casa.”

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *