A murit Lisa Marie Presley, fiica legendarului cântăreţ de rock Elvis Presley. Între 1994 şi 1996 a fost căsătorită cu Michael Jackson

A murit Lisa Marie Presley, fiica legendarului cântăreţ de rock Elvis Presley. Între 1994 şi 1996 a fost căsătorită cu Michael Jackson
gazduire web create web design

Lisa Marie Presley, fiica „regelui rock-n-roll-ului” Elvis Presley şi soţia „regelui pop” Michael Jackson, a murit la 54 ani.

 

 

 
Născută în 1968, Lisa Marie Presley a crescut în lumina reflectoarelor, fiind fiica „regelui rock-n-roll-ului” şi a actriţei Priscilla Presley.  Elvis şi Priscilla Presley au divorţat în 1972, când fiica lor avea 4 ani. 

Lisa avea numai  9 ani când tatăl ei a murit în 1977. Ea a început să consume droguri, ceea ce a determinat-o pe  mama ei să o trimită la câteva şcoli private, inclusiv la un internat din Ojai, California, transmite CNN.

Ulterior, Presley şi-a lansat cariera în 2003 cu un album de studio de debut, „To Whom It May Concern”, care a ajuns pe locul 5 în clasamentul albumelor Billboard 200. 

În paralel cu activităţile sale muzicale, Presley fusese căsătorită de patru ori: mai întâi cu muzicianul Danny Keough între 1988 şi 1994, apoi cu cântăreţul Michael Jackson între anii 1994 şi 1996, cu actorul Nicolas Cage între 2002 şi 2004, şi apoi din 2006 cu chitaristul Michael Lockwood, de care a divorţat în 2021. Ea a avut patru copii: Riley Keough, Benjamin Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood şi Finley Aaron Love Lockwood.

În 2020, fiul Lisei,  Benjamin Keough, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani. În septembrie, Presley a scris un  eseu  pentru Ziua Naţională de Conştientizare a Durerii, în care a vorbit despre pierderea fiului ei.

Lisa Presley a fost văzută cel mai recent marţi seara la Globurile de Aur, la care a participat împreună cu mama ei, Priscilla Presley, pentru a susţine filmul „Elvis” regizat de Baz Luhrmann, care are ca temă viaţa artistică a tatălui ei defunct. 

Joi, 12 ianuarie, cântăreaţa Lisa Marie Presley a fost transportată de urgenţă la spital joi după ce a suferit un stop cardiac, a confirmat mama ei Priscilla Presley  într-o postare pe Instagram.

Decesul a fost conformat de mama sa, joi 13 ianuarie, la 4 dimineaţa după ora României. Avea 54 de ani. Mama ei, fosta soţie a lui Elvis, are 77 ani şi se declară îndurerată de pierderea fiicei sale. 

„Cu inima grea trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a lăsat. A fost cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Priscilla Presley într-o declaraţie. 

„Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem faţă acestei pierderi profunde. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi alte comentarii”.

Un mesaj de condoleanţe a fost transmis pe Instagram şi de familia regretatului Michael Jackson, fostul soţ al cântăreţei între anii 1994 şi 1996. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Priscilla Presley (@priscillapresley)

 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de The Jacksons (@thejacksons)

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *