gazduire web create web design

A murit fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone

A murit fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone
gazduire web create web design

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani.

 

 

 
Muzicianul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, a anunţat sâmbătă, pe Instagram, vestea. Împărtăşind o fotografie alb-negru a cumnatului său, Joe a scris: „Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a părăsit acest pământ aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani”, relatează Mirror.

„L-am iubit şi l-am înţeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. (…) Adio frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (şi a mea) este acolo, aşteptând să te primească”. Se crede că Anthony locuia în Michigan în momentul morţii sale.

Anthony se lupta de mult timp cu alcoolismul, lucru care a fost făcut public în urmă cu mai bine de 10 ani, când s-a aflat că trăia de ani de zile sub un pod din Michigan, iar familia sa renunţase să îl mai ajute. În 2017, The Daily Mail a relatat că Anthony a finalizat cu succes un fel de program de dezintoxicare şi s-a întors acasă cu familia sa.

Deşi Anthony a atacat-o anterior pe Madonna, în vârstă de 64 de ani, şi pe familia sa pentru lipsa lor de sprijin, Madonna i-ar fi întins mâna în diverse moduri şi a plătit pentru o perioadă de reabilitare în Texas de-a lungul călătoriei sale spre recuperare.

Anthony este singurul dintre fraţii Madonnei care a murit. Tatăl şi mama ei vitregă sunt, de asemenea, încă în viaţă. Mama familiei Ciccone, Madonna Ciccone, a murit de cancer la sân la 33 de ani, în 1963.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *