gazduire web create web design

A murit Franco Gatti, de la Ricchi e Poveri. O tragedie i-a marcat finalul vieţii

A murit Franco Gatti, de la Ricchi e Poveri. O tragedie i-a marcat finalul vieţii
gazduire web create web design

A murit Franco Gatti, de la Ricchi e Poveri. O tragedie i-a marcat finalul vieţii.

 

 
Trupa Ricchi e Poveri, cu a lor „Sarà perché ti amo”, a fost în România de mai multe ori, ultima oară chiar vara trecută.

Artiştii care au făcut istorie în muzica internaţională cu super hituri precum „Sarà perché ti amo”, „Cosa Sei”, au fost prezenţi Râmnicu Vâlcea, la We Love Music Festival, dar fără Franco Gatti în echipă.

I-a murit copilul în vârstă de 23 de ani

Franco Gatti, al treilea component al trupei, stătea departe de grupul muzical, din care plecase după moartea fiului său, Alessio, petrecută în 2013, la numai 23 de ani, din pricina drogurilor.

Îşi făcuse ultima apariţie la televiziune în iunie anul trecut, discutând cu soţia sa, Stefania, despre durerea care i-a copleşit în urma pierderii subite a fiului lor.

Din acel moment, a rărit apariţiile şi spectacolele împreună cu membrii rămaşi ai grupului. „Colegii şi prietenii mei continuă să lucreze. Eu m-am oprit, pentru că nu am mai urcat cu bucurie pe scenă”, a declarat Franco.

Trupa a reprezentat Italia la Eurovision în 1978 şi a participat la 12 festivaluri de la Sanremo, reuşind să câştige în 1985 cu piesa Se m’innamoro.

Ricchi e Poveri este un grup pop italian format la Genova în 1967, format iniţial din Angela Brambati, Angelo Sotgiu, Franco Gatti şi Marina Occhiena. Activi de la sfârşitul anilor 1960, au vândut peste 20 de milioane de discuri. În acest moment, trupa îi conţine pe Angela şi pe Angelo.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *