Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

A fost inaugurat muzeul temelor de Winamp

A fost inaugurat muzeul temelor de Winamp
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nostalgicii erei pistelor de CD-uri comprimate în MP3 pot vizita acum muzeul online al temelor pentru legendarul player Winamp.

Winamp, player-ul MP3 care se confundă cu istoria acestui format, are acum un muzeu special dedicat. Mai exact este un muzeu care găzduiește peste 65.000 de teme create special pentru acesta. Winamp Skin Museum este un perete virtual pe care sunt puse toate temele găzduite, amintind de vremurile în care interfața grafică avea un mare nivel de personalizare și oferea mai mult control utilizatorului decât în prezent.

Utilizatorii pot admira creațiile la dimensiunea originală, le pot descărca și le pot încerca direct în muzeu – pot apăsa butoanele player-ului și pot accesa majoritatea funcțiilor pe care care programul original le oferea. Există chiar și un playlist cu câteva melodii pe care utilizatorul le poate asculta în timp ce testează temele, playlist din care nu lipsește emblematicul “Llama Whippin’ Intro”, care era redat automat după instalarea Winamp. Cei care mai au MP3-uri pe calculator, le pot încărca în player-ul virtual din Winamp Skin Museum și asculta direct în browser-ul web, cu ajutorul Winamp-ului virtual. MP3 este formatul care a făcut posibilă compresia audio doar cu reducerea rezonabilă a calității, ajungând să facă loc pentru sute de melodii pe un CD pe care încăpeau între 10 și 20 de WAV-uri.

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *