A apărut filmul despre COVID-23. Cine sunt actorii principali

A apărut filmul despre COVID-23. Cine sunt actorii principali
gazduire web create web design

Songbird, regizat de Adam Mason, este o producţie filmată în plină pandemie. Scenariul apocaliptic aduce în prim-plan Covid-23, o mutaţie a lui Covid-19. Filmul este disponibil pe platformele on demand.

 

În oricare alt an, să filmezi cu drona imagini dintr-un Los Angeles post-apocaliptic ar fi însemnat o logistică impresionantă şi multe efecte speciale. Nu şi anul acesta.

Ideea pentru pelicula ”Songbird” i-a venit regizorului Adam Mason în luna martie şi în mai deja începeau filmările. În plin lockdown şi cu măsuri draconice de siguranţă pentru toată echipa.

Songbird este un film despre pandemie, însă cea de Covid-23, o mutaţie a virusului care ne-a dat lumea peste cap anul acesta.

În peliculă, toţi cei infectaţi sunt forţaţi să intre în tabere păzite de armată. Un scenariu care îţi cam dă fiori pe şira spinării.

Filmul este deja disponibil pe platformele on demand. Şi, ca orice scenariu de Hollywood care se respectă, la mijloc este şi o poveste de dragoste. În rolurile principale sunt Sofia Carson şi KJ Apa. În film apare şi îndrăgita Demi Moore.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *