Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

A adoptat un koala. Ce jucător de tenis a decis să facă acest gest

A adoptat un koala. Ce jucător de tenis a decis să facă acest gest
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jucătorul de tenis Dominic Thiem a adoptat un pui de koala. Puiul de koala este primul născut la Grădina Zoologică din Viena. Thiem va participa la un turneu la Viena care începe pe 26 octombrie.

 

Dacă te întrebi ce animale de companie au vedetele din sportă, află că numărul 3 mondial din tenis tocmai a adoptat .. un pui de koala.
Austriacul Dominic Thiem (Tim) este noul stăpân al unui koala recent născut. L-a vizitat la Grădina Zoologică din Viena, acolo unde s-a născut puiuţul de koala. Încă nu i-a dat un nume. Thiem a pozat cu certificat alături de tatăl koala. Nu a vrut să deranjeze puiul şi pe mama acestuia.

Iată ce a spus Thiem:”Astăzi am vizitat Grădina Zoologică din Viena. Mi-am vizitat noul copil, noul meu animăluţ, puiul de koala. A fost o experienţă incredibilă. A fost prima dată când l-am văzut. Simt că m-am energizat şi a fost cu totul altă experienţă să fie aici în Grădina Zoologică”.

Thiem se pregăteşte de un nou turneu. Va începe lunea viitoare chiar la Viena şi vor participa şi Novak Djokovic sau Stefanos Tsitsipas.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *